17 de novembre 2009

Jornada d'animadors de pastoral juvenil

Aquest diumenge 15 de novembre tingué lloc a Terrassa, a l'Escola Pia i Vedruna, la Jornada d'animadors de Catalunya, les Illes i Andorra organitzada pel SIJ i per la Delegació de Joventut de Terrassa. Presidiren la jornada es srs bisbes de Terrassa i Girona.

Al matí es presentaren, alsparticipants -uns 250-, els nous materials del SIJ i es va fer treball per grups coordinats per diferents delegats de joventut A les 13.15 se celebrà l'Eucaristia a la catedral. A la tarda el delegat, mn Josep Monfort, i l'equip de la delegació presentaren més detalladament l'Aplec de l'Esperit que amb el lema "Amb vosaltres cada dia" tindrà lloc a Terrassa el 22 de maig de 2010.

A les 18h. tingué lloc el Concert per l'Aplec al teatre dels salesians on es va donar a conèixer l'himne oficial de l'Aplec composat per un jove militant del MCJ de la diòcesi de Terrassa; més de 350 persones en van gaudir. Amb aquest acte s'ha posat en marxa el procés cap a l'Aplec de Terrassa. +info: al link de l'Aplec que trobareu a www.jovesij.info o al web de la delegació diocesana que es pertany.