15 de març 2010

Trobada de l'ESO 2010

El diumenge 14 de març ha tingut lloc a Sant Cugat del Vallès la VIII Trobada d’ESO organitzada per les delegacions de Joventut i Catequesi de les diòcesis de Terrassa, Sant Feliu de Llobregat i Barcelona.

El lema d’enguany ha estat: "Sempre amb mi", tot preparant la propera edició de l’Aplec de l’Esperit que tindrà lloc a la ciutat de Terrassa el dia 22 de maig.

Han participat més de 300 d’adolescents i joves. Durant el matí en el col·legi El Pinar de Valldoreix han participat en diferents activitats i tallers per tal d’ajudar-los a descobrir la presència de Déu en la vida de cada dia. Entre altres temes s’han treballat la necessitat de la pregària i la celebració de la fe, la importància del voluntariat, l’estudi i la formació,etc.

Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa presidí la Missa a la tarda com a culminació de la trobada, en el Monestir de Sant Cugat del Vallès. Hi van concelebrar una quinzena de preveres joves de les tres diòcesis. En la seva homilia va comentà l’evangeli del dia, la paràbola del fill pròdig, adaptant-la a la situació dels joves actuals i fent una crida a participar en l’Aplec de l’Esperit.