09 d’octubre 2010

Inici de Curs


Escola de Pregària , Cine Espiritual i Jornada d'Animadors

Aquest mes comencem com cada any, les Escoles de Pregària a la Catedral presidides pel sr. Bisbe. La primera inclourà l'acte de presentació del curs i serà el proper 21 d'octubre de 20.30 a 21.30.

Per altra banda, a l'octubre també celebrem la cinquena Setmana de Cinema Espiritual amb el lema "Ferms". Dintre del cicle celebrarem dos sessions obertes al pçublic en general, molt çutil per animadors i catequistes. La sessiço presidida pel sr. Bisbe serà el dimarts 26 d'ocutbre a les 21h al Cinema Catalunya de Terrassa (projecció d'Amazing Grace). Teniu la inscripció per a grups escolars a la part superior de la pàgina.

A més, el 24 d'octubre, celebrarem la XV Jornada d'Animadors de la Província (inscriviu-vos al formulari corresponent a la part dreta). Com a novetat us proposem, només per la Delegació de Terrassa, una petita convivència la nit abans-a partir de les 19.30h-, dormim a la Casa d'Espiritualitat de les Claretianes de BCN; preu 35€. Podeu fer servir el mateix formulari de la Jornada marcant la casella de la convivència.